KEN DE COS

Algemeen
The Learning Cycle biedt u een gedegen examentraining gericht op de Online kennistoets COS, bedoeld voor openbaar accountants die werkzaamheden uitoefenen ten behoeve van wettelijke en/of vrijwillige controles. De toets wordt afgenomen door de NBA en daar moet u zich nog apart voor inschrijven; kosten van de toets zijn niet inbegrepen bij deze examentraining.

'Ken de COS'
Het spreekt voor zich dat je de ontwikkelingen binnen het vakgebied volgt. Zeker als je klanten een hoge mate van deskundigheid en betrouwbaarheid mogen verwachten. Om dit te waarborgen heeft de NBA besloten om een online kennistoets verplicht te stellen Deze verplichting geldt voor alle openbaar accountants die werkzaamheden uitvoeren ten behoeve van wettelijke en/of vrijwillige controles. De verplichte online toets bestaat uit 40 vragen die gaan over controle- en overige standaarden en richt zich op de kennis van relevante regelgeving van toepassing op wettelijke en vrijwillige controles (NVCOS 100-999). Wij bieden ter voorbereiding op de online toets een voorbereidingstraining aan. De doelstelling van onze voorbereidings-training is deelnemers zodanig op de kennistoets van de NBA voor te bereiden dat zij hun slagingskans significant vergroten. Daartoe zullen wij in de training uitgebreid ingaan op de opzet en inhoud van de standaarden en wordt uitgebreid geoefend met praktijkcases. Het gaat bij de toets namelijk enerzijds om feiten en kennis (theorie) en anderzijds om inzicht en toepassing (praktijk).

In-company
Wij kunnen ons goed voorstellen dat u de training graag in-company wilt laten verzorgen, eventueel samen met een collega-kantoor. Wij verzorgen dit graag voor u. Trainingsdata, locaties en tijden stellen we in overleg met u vast. Uiteraard kunnen we ook de verplichte onderdelen: Zeg wat je ziet en Dossiermentoring in-company verzorgen. Neemt u gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze voor deze training
The Learning Cycle heeft ruime ervaring in het verzorgen van trainingen en opleidingen voor financiële professionals. Wij vinden het belangrijk dat u na afloop van de training tevreden bent. Wij zijn een efficiënte, flexibele en persoonlijke organisatie. U bent bij ons klant, geen nummer. Als u een vraag heeft treden we persoonlijk met u in contact. Wij houden onze overhead laag en dat merkt u in de prijs van de training. Wij sturen u per e-mail een factuur (pdf formaat) en vragen u om het cursusgeld vooraf te voldoen. We gaan uit van trainingsgroepen van minimaal 11 en maximaal 20 personen voor dit onderwerp.

 

NBA-PE-Logo 8-PE-uren

Permanente educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten

 

 

 

 

 

 

CEDEOklein

Schermafdruk 2019 07 16 13.06.38