Geld in overvloed

Geld in overvloed

Hoe kom je aan financiering? Banken zijn terughoudend, zij hebben de geldkraan voor een belangrijk deel teruggedraaid. Toch is er voldoende geld beschikbaar. Door de kredietcrisis zijn er allerlei nieuwe financieringsvormen ontstaan, alternatieven voor bankfinanciering. Weten welke alternatieven er zijn, en hoe je daar praktisch mee om gaat? Geld in overvloed geeft het antwoord.

21ste eeuw finance manager

21ste eeuw finance manager

De financiële functie is een van de belangrijkste binnen een organisatie. Veel organisaties hebben de laatste jaren gewerkt aan verbetering van zowel de efficiënte als effectiviteit van financiële processen. Inmiddels kan worden gesteld dat een transformatie van de financiële functie naar een hoger kwaliteitsniveau niet langer een optie is maar een noodzakelijkheid. 

Trends in klantbeleving

Trends in klantbeleving

Dienstverlening moet de klant niet langer centraal stellen, maar passen in zijn wereld. In “De paradigmashift in klantcentralisatie”. Wat deze verschuiving betekent voor service management. Echt aansluiten bij de wereld van uw klant, lukt alleen wanneer u de wereld ook daadwerkelijk bekijkt door de ogen van uw klant.

Change management

Change management

Organisaties veranderen continu. Enerzijds omdat een veranderende omgeving dat noodzakelijk maakt, anderzijds omdat de organisatie zelf nieuwe mogeljkheden ziet. Soms is een verandering ingrijpend en van levensbelang, maar vaker gaat het om een bijstelling die de effectiviteit van de organisatie moet vergroten. 

Fraude

Fraude

Voor alle accountants in business is in 2019 het PE-onderwerp “Fraude” dooor de NBA verplicht gesteld. Om op een prettige manier in die ‘verplichting’ te voorzien hebben we deze training voor Accountants in Business laten ontwikkelen door Johanna Räkers en Jasper van Hoeven. De training is goed voor zeven gecertificeerde PE-uren en zal in eerste instantie worden gegeven op onze thuislocatie Hofstede De Nieuwe Ham in Haarzuilens. De investering € 435,- exclusief btw en inclusief lesmateriaal en catering. 

Het rendement van geluk

Het rendement van geluk

Onze samenleving is doordrenkt van rendementsdenken. De vraag is wat er gebeurt als werken en samenleven op andere waarden dan op cijfermatig rendement en persoonlijk voordeel worden gebaseerd; als verbondenheid en gelijkheid worden versterkt en hebzucht, individualisme en respectloosheid de kop kunnen worden in gedrukt.

Mindmappen

Mindmappen

Met mindmappen maak je optimaal gebruik van je hersenen. Hierdoor kun je snel grote hoeveelheden informatie verwerken en inzichtelijk maken. Je onthoudt en begrijpt de informatie gemakkelijker. Ook je creativiteit, concentratie en communicatievermogen vergroot je met Mind Mapping. 

Flow voor financials

Flow voor financials

Flow refereert aan een mentale toestand waarin een persoon volledig opgaat in zijn of haar bezigheden. Flow wordt gekenmerkt door op de betreffende acties gerichte energie en activiteit, volledige betrokkenheid daarbij, alsmede het feit dat men de activiteiten succesvol uitvoert. In Nederland hebben wij Jef van den Hout als Flow goeroe.

Vertrouwen als bron van winst

Vertrouwen als bron van winst

De systemen en procedures van vrijwel alle organisaties zijn ingericht op controle. Hoe sluit je anders verspilling, verlies en misbruik uit? Cijfers zijn bij die controle het zekerste middel. En dat terwijl juist controllers en andere op cijfers gefocuste mensen kunnen fungeren als het geweten van hun bedrijf en misstanden kunnen signaleren, als ze maar verder mogen kijken dan hun spreadsheets. 

Bedrijfsatleet

Bedrijfsatleet

Een overladen werkschema, eindeloze files, conflicten met klanten of collega's, de continue dreiging van crisis, deadlines en prioriteiten....... wat kost jou het meeste energie? Tot waar reikt jouw weerstand? De noodzaak om creatief en innovatief te denken in deze tijd dwingt de meeste mensen uit hun comfort zone: ook dit kost veel energie! Hoe kunnen wij hiermee het beste omgaan? 24 PE-uren. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

 

Permanente Educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten

 

  

 

 

15years 

CEDEOklein

Schermafdruk 2019 07 16 13.06.38