Bedrijfsatleet

Bedrijfsatleet

2009

Een overladen werkschema, eindeloze files, conflicten met klanten of collega's, de continue dreiging van crisis, deadlines en prioriteiten....... wat kost jou het meeste energie? Tot waar reikt jouw weerstand? De noodzaak om creatief en innovatief te denken in deze tijd dwingt de meeste mensen uit hun comfort zone: ook dit kost veel energie! Hoe kunnen wij hiermee het beste omgaan? 24 PE-uren. 

Flow voor financials

Flow voor financials

2017

Flow refereert aan een mentale toestand waarin een persoon volledig opgaat in zijn of haar bezigheden. Flow wordt gekenmerkt door op de betreffende acties gerichte energie en activiteit, volledige betrokkenheid daarbij, alsmede het feit dat men de activiteiten succesvol uitvoert. In Nederland hebben wij Jef van den Hout als Flow goeroe.

Change management

Change management

2008

Organisaties veranderen continu. Enerzijds omdat een veranderende omgeving dat noodzakelijk maakt, anderzijds omdat de organisatie zelf nieuwe mogeljkheden ziet. Soms is een verandering ingrijpend en van levensbelang, maar vaker gaat het om een bijstelling die de effectiviteit van de organisatie moet vergroten. 

Trends in klantbeleving

Trends in klantbeleving

2010

Dienstverlening moet de klant niet langer centraal stellen, maar passen in zijn wereld. In “De paradigmashift in klantcentralisatie”. Wat deze verschuiving betekent voor service management. Echt aansluiten bij de wereld van uw klant, lukt alleen wanneer u de wereld ook daadwerkelijk bekijkt door de ogen van uw klant.

Mindmappen

Mindmappen

2016

Met mindmappen maak je optimaal gebruik van je hersenen. Hierdoor kun je snel grote hoeveelheden informatie verwerken en inzichtelijk maken. Je onthoudt en begrijpt de informatie gemakkelijker. Ook je creativiteit, concentratie en communicatievermogen vergroot je met Mind Mapping. 

Geld in overvloed

Geld in overvloed

2015

Hoe kom je aan financiering? Banken zijn terughoudend, zij hebben de geldkraan voor een belangrijk deel teruggedraaid. Toch is er voldoende geld beschikbaar. Door de kredietcrisis zijn er allerlei nieuwe financieringsvormen ontstaan, alternatieven voor bankfinanciering. Weten welke alternatieven er zijn, en hoe je daar praktisch mee om gaat? Geld in overvloed geeft het antwoord.

Het rendement van geluk

Het rendement van geluk

2014

Uit onderzoek van de Britse econoom Richard Layard blijkt dat sinds de Tweede Wereldoorlog mensen twaalf keer zo rijk zijn, maar niet gelukkiger, misschien zelfs ongelukkiger. Onze samenleving is doordrenkt van rendementsdenken. De vraag is wat er gebeurt als werken en samenleven op andere waarden dan op cijfermatig rendement en persoonlijk voordeel worden gebaseerd; als verbondenheid en gelijkheid worden versterkt en hebzucht, individualisme en respectloosheid de kop kunnen worden in gedrukt

Rijnland Model

Rijnland Model

2007

In een Rijnlands bedrijf is weinig hiërarchie, de staf is dienend in plaats van sturend, het leiderschap is gericht op het bevorderen van autonomie en vakmanschap. Niet de aandeelhouder komt op de eerste plaats, maar de professional op de werkvloer. Het is een bedrijf waar je trots op kunt zijn en waar vaklieden met plezier werken. Tijdens deze sessie staat het Rijnlandse model centraal. Wij zijn er trots op dat zowel Mathieu en Paul ons meenemen op zoek naar onze Rijnlandse.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

 

Permanente educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten

 

 

 

 

 

 

CEDEOklein

Schermafdruk 2019 07 16 13.06.38