Verbindende Communicatie

trust klein Verbindende Communicatie
  Spreker: Carole Beelen
  Data en tijden: hele dagen 10 november & 8 december 2021 (woensdagen)
  Locatie:  Haarzuilens
  Investering: € 950 excl btw, 16 PE-uren

 

Achtergrond vanuit het perspectief van de financial 

In het afgelopen jaar hebben we een groot aantal Fraude-trainingen georganiseerd. We kregen veel vraag of er niet een vervolg op kon komen en dan vooral gericht op de communicatieve aspecten die aan bod kwamen. We hebben daarom met Carole Beelen de training Verbindende Communicatie opgezet. Nuttig voor je online en voor de fysieke communicatie, actueler dan ooit nu velen van ons na de corona-perikelen weer terug naar kantoor zullen gaan.

De kern van Verbindende Communicatie (VC) is dat je leert om open en empathisch te luisteren naar en te communiceren met collega’s en klanten. De samenwerking gaat door het gebruik van VC naar een hoger level. Ook als je, als financial, nu veel online contact hebt. En deze verbindings-skills kan je privé ook zeer effectief inzetten.

 

Marshall Rosenberg

Volgens de klinische psycholoog Marshall Rosenberg (1935 – 2015) is de manier waarop we communiceren – meestal onbedoeld – destructiever dan we beseffen doordat de uitdrukking die we gebruiken vaak nodeloos beschuldigend zijn. Om werkelijk verbinding te maken met onszelf en met de ander dienen we een andere taal te leren, de taal van de behoeften.

 

Doelgroep

De training is bedoeld voor iedere financial, ongeacht of je in loondienst bent of zelfstandig, niveau van functioneren, functie of soort organisatie.  

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

 

Permanente educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten

 

 

 

 

 

 

CEDEOklein

Schermafdruk 2019 07 16 13.06.38