Persoonlijk PE-Plan

trust klein Persoonlijk Permanente Educatie Plan
  Loopbaancoach & procesbegeleider: Klazina Oldenhuis & Mark Schijf
  Data en tijden: in overleg
  Locatie: online, via Zoom
  Investering: € 350,- excl. btw

 

Aanleiding

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (hierna de NBA) heeft een nieuwe Permanent Educatie systematiek ingevoerd. Deze systematiek moet beter gaan aansluiten bij de leerbehoeften van de individuele accountant.  Een belangrijke voorwaarde voor de accountant in dit nieuwe PE-systeem, dat elke accountant uiterlijk voor 1 april 2021 in het bezit had moeten zijn van een Persoonlijk Permanent Educatie Plan. 

The Learning Cycle heeft royaal zestien jaar ervaring met het trainen en begeleiden van financiële professionals. Wij vinden dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor het bijhouden van zijn vak, daarvoor ben je immers professional. Ook de NBA benadrukt dat het vooral om zelfsturing gaat, om eigen initiatief, om zelf regie op je toekomst te nemen en deze te vertalen naar voor jou de gewenste ontwikkelrichting en -doelstelling. Dat is meer dan de wettelijke verandering kennen en kunnen toepassen. “Als ik zelfstandigheid wil ontwikkelen om de voor mij bekende reden, dan betekent het dat ik x moet kennen/kunnen dus ga ik y oppakken, om z te realiseren”. Uiteraard is dit iets waarbij u zelf richting geeft, maar de activiteit van leren hoeft u niet alleen te doen. Juist de interactie, samen sparren met een loopbaancoach en een procesbegeleider maakt leren interessanter.

 

Onze aanpak

Door middel van een vragenlijst en een interview met uw loopbaancoach en/of procesbegeleider denken wij de juiste werkwijze te hebben gevonden om accountants te kunnen begeleiden bij het opstellen van een PE-Plan.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

 

Permanente Educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten

 

  

 

 

15years 

CEDEOklein

Schermafdruk 2019 07 16 13.06.38