Oriënteren, netwerken en solliciteren

trust klein Oriënteren, netwerken en solliciteren (voor financials)
  Spreker: Klazina Oldenhuis
  Data en tijden: vrijdag 26 mei 2023
  Locatie: Hofstede de Nieuwe Ham
  Investering: € 600,-  excl. btw.

Aanleiding

De markt is continu in beweging. Je solliciteert tegenwoordig niet meer op rollen, maar op uitdagingen. Het wordt als financial belangrijker dat je weet welke problemen je voor welke opdrachtgevers oplost en dat je dit scherp voor de bühne kunt brengen. Mooie opdrachten vinden en invullen. Opdrachten die jouw expertise heel goed kunnen gebruiken. Kan jij op een goede wijze uitleggen welke oplossingen jij in huis hebt en weet jij welke opdrachtgevers daar nu behoefte aan hebben? Tijdens de deze training maken wij jouw propositie scherp. Het voornaamste doel, het vinden meer opdrachtgevers die voor jou een aantrekkelijke opdracht hebben, door je beter te oriënteren en door middel van netwerken. We gaan daarna de slag met netwerkstrategieën, maar voordat je zover bent is het belangrijk dat je je basis op orde hebt. Je LinkedIn profiel en je CV moeten op orde zijn voordat je kan starten. We bespreken de do’s en don’ts. Je ontvangt tips op maat en we zorgen ervoor dat je beter wordt gevonden op LinkedIn? We onderzoeken of je de juiste keywords gebruikt en we nemen je SSI-score onder de loep. 

Ben je op zoek naar een nieuwe opdracht of een nieuwe vaste uitdaging, dan is dit het moment om je in te schrijven. De grote mate van interactie maakt dat je het geleerde meteen omzet naar de praktijk. Het is prettig om samen met andere CFO’s, controllers, riskmanagers en overige financials samen te werken aan jouw persoonlijke profiel. Tegerlijkertijd geeft deze training je de mogelijkheid om onderling je netwerkvaardigheden te trainen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een vragenformulier per e-mail. Deze ontvangen we graag ingevuld retour. Dat stelt ons in staat de workshop nog beter aan te sluiten op de vraag. Naast de vragenlijst die voor ons als voorbereiding dient, neem jij een tablet of laptop en een uitgeprinte CV naar de training mee. 

In de prijs van de training is inbegrepen: koffie, thee, lunch, andere versnaperingen, parkeren en studiemateriaal. Na afloop ontvangt u een elektronisch dossier met alle slides en het overige trainings-materiaal dat gedurende de training is gebruikt. Om de kwaliteit en interactiviteit te waarborgen is zijn er zijn maximaal elf plaatsen per training beschikbaar. 

Permanente Educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten

 

  

 

 

15years 

CEDEOklein

Schermafdruk 2019 07 16 13.06.38