Continuïteit

trust klein Verplichte PE Continuïteit 
  Spreker: Erik in 't Groen RV
  Datum: 16 en 18 maart 2022
  Locatie:  Online (Zoom)
  Investering: € 300 excl. btw, 4 PE-uren

 

Waarom deze training?

Vaak ligt bij de directie de focus met name op de ‘running business’, terwijl zij bij zwaar weer aan de gang moeten met: hoe kunnen wij deze neerwaartse spiraal een halt toeroepen, waar kunnen wij kosten besparen en tegelijkertijd de risico’s te beperken? Hoe krijgt u leveranciers, banken en de fiscus aan tafel om mee te werken aan het herstelplan? Tijdens deze training krijgt u bruikbare handvatten om signalen tijdig op te vangen en hantvatten om discontinuïteit en/of faillissement te voorkomen.

De NBA heeft in 2021 voor alle accountants, met uitzondering van overheidsaccountants, dit onderwerp vastgesteld als verplicht onderwerp. Voor onze vaste klanten (accountants in business) bieden wij dit onderwerp aan om zo te kunnen voldoen aan deze verplichting. Het programma bestaat uit een aantal opdrachten en een presentatie die door Erik via Zoom. Er zijn maximaal 20 plaatsen per sessie beschikbaar.

 

Over de spreker

Erik is als herstructureringsdeskundige actief bij PwC en is voormalig Bijzonder Beheer bankier. Hij richt zich op het begeleiden en ondersteunen van ondernemingen die zich in financieel zwaar weer bevinden. 

 

Doelgroep

Accountants, met name accountantsin business.

trust klein Verplichte PE Continuïteit 
  Spreker: Erik in 't Groen RV
  Datum: 16 en 18 maart 2022
  Locatie:  Online (Zoom)
  Investering: € 300 excl. btw, 4 PE-uren

Locatie

Deze training wordt online gegeven.

Arrangement

Ter voorbereiding op deze traning ontvangt u een een aantal (kleine)huiswerkopdrachten. Het is de bedoeling dat u deze zelfstandig maakt. Eventuele vragen kunnen tijdens deze deze training live aan de trainer worden gesteld. De zoomtraining (op beide dagen) start om 8.30 uur en eindigt rond om 11.00 uur. 

 

The Learning Cycle

The Learning Cycle is sinds 2009 reeds meerdere malen met een zeer hoge score erkend door de NBA als geaccrediteerde opleidingsinstelling.

Actueel trainingsaanbod

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

 

Permanente educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten