who we are1 300x217

The Learning Cycle is in 2007 opgericht door Henk-Jan Osse en Mark Schijf. Achterliggende gedachte was om de permanente educatie die toen veel nadrukkelijker verplicht gesteld werd door de verschillende beroepsorganisaties, breder te maken dan het luisteren naar een inhoudelijk betoog. Kennis opdoen is volgens ons meer dan dat. De inhoud moet gaan leven, dat gaat alleen als die inhoud gedeeld wordt met elkaar en in de praktijk kan worden geplaatst. Dat betekent dat het verhaal van de deelnemer ook van belang is, dat je daarover met elkaar kan discussieren. Interactie dus. En kleine groepen om dat mogelijk te maken.

 

Verder denken we dat de accountant, controller of andere finance professionals in voldoende mate hun vaktechniek bijhouden. Wij richten ons daarom op verbreding van het blikveld en verdieping van de competenties die benodigd zijn voor de toepassing van kennis in de praktijk. Ons trainingsaanbod vult daarom je rugzak met onmisbare inzichten, context, ontwikkelingen en competenties om ook in de toekomst goed te kunnen blijven functioneren. We merken dat onze klanten het op prijs stellen als we nieuwe, actuele onderwerpen aan de orde stellen. Onderwerpen die je aan het denken zetten. Waarmee je het onderscheid kan maken.

The Learning Cycle is door de NBA officieel geaccrediteerd als erkende PE-instelling. De accreditatie betreft steeds een periode van 3 jaar, en vindt plaats op basis van een onafhankelijk onderzoek door bureau Cedeo. Wij zijn in 2009, 2012 en 2015 door Cedeo ge-audit en hebben steeds nagenoeg de hoogste scores behaald. De klanttevredenheid in deze scores vinden wij het belangrijkst!

 

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

 

Permanente educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten