Cyclus

trust klein  Onderwerpen: Hyperledger, Stralend Presenteren, Corporate Stories, Covid en nu verder, Bedrijfsfinanciering, Carbon Accounting. 
  Sprekers: nader te bepalen
  Datum en tijd: maandagen 4 en 11 oktober 1,8, 22 en 29 november 2021, van 18.00 tot 21.45 uur
  

  Locatie: Haarzuilens
  Investering: € 1.350 excl btw, 18 PE-uren

 

Cyclus najaarseditie - kleinere groepen vanwege coronamaatregelen

Voor de 17e keer organiseren wij in het najaar de Cyclus: een serie van 6 leerzame, interactieve avonden. De avond begint om ongeveer 18.00 uur met een warm diner. Alleen een kop koffie of thee kan uiteraard ook. Vervolgens zal de spreker vanaf 18.30 uur het onderwerp van de avond starten. Geïllustreerd door voorbeelden uit zijn of haar praktijk en met heldere best practices. Daarna is het aan jou en de andere deelnemers om al discussiërend het inzicht verder te verdiepen. Om 21.45 uur wordt de sessie afgesloten.

Na afloop heb je nog alle tijd om onder het genot van een drankje verder te praten over het onderwerp en nader kennis te maken met elkaar. Om de persoonlijke en informele sfeer te waarborgen (en vanwege het coronavirus), zal een groep dit jaar uit maximaal 22 personen bestaan. Je volgt het gehele programma met dezelfde groep deelnemers. Dit geeft je de gelegenheid om elkaars kundigheid goed te kunnen doorgronden en zo je kennisnetwerk optimaal vorm te geven. Let op! In de afgelopen jaren was de Cyclus steeds vrij snel volgeboekt, dus het is handig om op tijd een plaats te reserveren.

 

PE-Uren

De Cyclus bestaat uit 6 avonden van ieder netto 3 trainingsuren en levert in totaal 18 PE-uren op. Als je een avond niet aanwezig kan zijn dan krijg je voor die avond geen PE-uren toegekend. Na afloop ontvang je een certificaat met overzicht van je aanwezigheid en behaalde PE-uren. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

 

Permanente educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten

 

 

 

 

 

 

CEDEOklein

Schermafdruk 2019 07 16 13.06.38