Masterclass linkedin voor financials

trust klein  Spreker: Richard van der Blom
  Datum21 april 2020
  Locatie: Haarzuilens
  Investering: € 450,- ex btw
  PE-uren: 6

 

Waarom dit programma

LinkedIn en de Financial? Digitale rolodex of een must voor je carrière? Gespamd worden door recruiters of op de hoogte blijven van je vak? Hoe dan ook, LinkedIn biedt voor iedere financial volop kansen. In deze Masterclass legt internationaal LinkedIn expert Richard van der Blom je uit hoe je deze kansen benut voor je eigen carrière en je netwerk. Van optimaal profiel tot effectieve netwerkstrategie.at de wereld in rap tempo aan het veranderen is, dat mag geen verrassing meer heten. Maar het overkomt de ander, niet u. Immers, financials blijven toch wel bestaan. Zijn dat realistische gedachtes? De digitale golf die over de gehele samenleving aan het razen is, zal geen baan onbeïnvloed laten. Taken worden geautomatiseerd of gedigitaliseerd en veel van het werk wat we nu doen, bestaat in de nabije toekomst simpelweg niet meer. Sla de ogen even neer en ook de positie van financial is volledig getransformeerd.

Doelgroep

De training is bedoeld voor iedereen die werkt in een finance functie. Gezien onzel doelgroep denken wij met name aan finance managers, accountants-in-business, openbaar accountants, overheids accountants, (register) Controllers, maar ook interimmers die te maken krijgen met finance zijn van harte welkom. 

trust klein  Spreker: Richard van der Blom
  Datum21 april 2020
  Locatie: Haarzuilens
  Investering: € 450,- ex btw
  PE-uren: 6

 

Wat gaan we doen

•  Cijfers, statistieken en trends over LinkedIn in Nederland;
•  Kansen en toepassingen van LinkedIn voor Financials;
•  Het creëren van een strategisch opgebouwd LinkedIn profiel dat in lijn is met uw offline propositie en autoriteit;
•  Samenstellen van een optimale netwerkstrategie in lijn met uw eigen en wellicht bedrijfsdoelstellingen;
•  Het delen van waardevolle en relevante kennis om uw autoriteit te benadrukken en waarde aan uw netwerk te bieden
•  Het vinden van relevante kennis in LinkedIn Groepen en uw tijdlijn;
•  Het onderhouden van uw netwerk, hoe blijft u in contact met de voor u meest belangrijke contacten;
•  Een dagelijkse of wekelijkse routine die u naar eigen inzicht kunt inzetten om LinkedIn effectief te gebruiken;
•  Een overzicht van alle ophanden zijnde ontwikkelingen van LinkedIn in 2020;
•  En uiteraard wordt deze linkedinvaardigheidstraining interactief en pragmatisch aangeboden.

 

 

trust klein  Spreker: Richard van der Blom
  Datum21 april 2020
  Locatie: Haarzuilens
  Investering: € 450,- ex btw
  PE-uren: 6

 

Locatie

De locatie is Hofstede de Nieuwe Ham. Hier hebben wij een ruime zaal die van alle gemakken is voorzien. De locatie is gemakkelijk te bereiken en parkeren is geen enkel probleem. Klik hier voor een routebeschrijving.

Arrangement

Welkom vanaf 13.30 uur voor koffie / thee. Om 14.00 uur start de training. Rond 18.00 uur vindt er een licht dinner plaats Deelname aan de training kost €550,- exclusief BTW en inclusief: Ibook en overig studiemateriaal, parkeerkosten, lunch, koffie, thee, drankjes en versnaperingen.

 

The Learning Cycle

The Learning Cycle is sinds 2009 reeds meerdere malen met een zeer hoge score erkend door de NBA als geaccrediteerde opleidingsinstelling. 

Cyclus 2020

trust klein  Onderwerpen: Fintrends - Onderhandelen - Rijnlands denken - Agile leadership - Ethiek - RPA
  Sprekers: nader te bepalen
  Datum en tijd:  5 & 26 oktober 2,16 & 24 november en 7 december van 18.30 tot 21.45 uur
  

  Locatie: Haarzuilens
  Investering: € 1275,- ex btw, aantalPE-uren: 18 

 

Cyclus 2020 najaarseditie

Iedere trainingsavond wordt er vanaf ongeveer 18.00 uur een warm diner geserveerd. Alleen een kop koffie of thee kan uiteraard ook. Vervolgens zal de spreker vanaf 18.30 uur het onderwerp van de avond starten. Geïllustreerd door voorbeelden uit zijn of haar praktijk en met heldere best practices. Daarna is het aan jou en de andere deelnemers om al discussiërend het inzicht verder te verdiepen. Om 21.45 uur wordt de sessie afgesloten. Na afloop heb je nog alle tijd om onder het genot van een drankje verder te praten over het onderwerp en nader kennis te maken met elkaar. Om de persoonlijke en informele sfeer te waarborgen, zal een groep uit maximaal 22 personen bestaan. Je volgt het gehele programma met dezelfde groep deelnemers. Dit geeft je de gelegenheid om elkaars kundigheid goed te kunnen doorgronden en zo je kennisnetwerk optimaal vorm te geven. Let op! verleden jaar was deze editie vrij snel uitverkocht, dus het is handig om op tijd een plaats te reseveren!!!

PE-Uren
De Cyclus bestaat uit 6 avonden van ieder netto 3 trainingsuren en levert in totaal 18 PE-uren op. Als je een avond niet aanwezig kan zijn dan krijg je voor die avond geen PE-uren toegekend. Na afloop ontvang je een certificaat met overzicht van je aanwezigheid en behaalde PE-uren. 

Verbindende Communicatie volgens Marshall Rosenberg

trust klein Verbindende Communicatie
  Spreker: Carole Beelen
  Datum:  9 en 23 juni 2020
  Locatie:  Haarzuilens
  Investering:  € 900,- ex btw, aantal PE-uren 16

 

Achtergrond vanuit het perspectief van de financial 

Je leest vaak dat snel veranderende technologieën en klantverwachtingen deuren openen naar vooruitgang. Da’s mooi, maar wat betekent dat voor mij als financial? Vanuit de samenleving en vanuit de beroepsorganisatie werd ik afgelopen jaren gevraagd om mijzelf bij te scholen op niet zozeer financiële onderwerpen maar op onderwerpen die raakvlakken hebben met Leiderschap, Ethiek & Fraude. Wat er altijd als element bij deze trainingen terug kwam is communicatie. Waarom begrijpen we elkaar vaak zo slecht? Op welke wijze houden we meningsverschillen zelf in stand? Wat kunnen we doen om de manier waarop we communiceren te verbeteren?

 

Marshall Rosenberg

Volgens de klinische psycholoog Marshall Rosenberg (1935 – 2015) is de manier waarop we communiceren – meestal onbedoeld – destructiever dan we beseffen doordat de uitdrukking die we gebruiken vaak nodeloos beschuldigend zijn. Om werkelijk verbinding te maken met onszelf en met de ander dienen we een andere taal te leren, de taal van de behoeften

 

Doelgroep

De training is met name bedoeld voor iedereen die werkt in een finance functie. Gezien onzel doelgroep denken wij met name aan finance managers, accountants-in-business, openbaar accountants, overheids accountants, Register Controllers, maar ook interimmers die te maken krijgen met finance zijn van harte welkom. 

 

trust klein Verbindende Communicatie
  Spreker: Carole Beelen
  Datum:  9 en 23 juni 2020
  Locatie:  Haarzuilens
  Investering:  € 900,- ex btw, aantal PE-uren: 16

Waarom deze training?

Waarom begrijpen we elkaar vaak zo slecht? Op welke wijze houden we meningsverschillen zelf in stand? Wat kunnen we doen om de manier waarop we communiceren te verbeteren? In onze communicatie veroordelen we elkaar voortdurend, waardoor we afstand creëren in plaats van verbinding maken. ‘Je bent te laat’, ‘je luistert niet’, ‘je onderbreekt me nu al voor de tweede keer’, ‘zeur toch niet zo’, ‘doe niet zo brutaal’. Hierdoor ontnemen we onszelf de mogelijkheid om werkelijk met elkaar in contact te komen.

Onze aandacht is dan gericht op het vaststellen in hoeverre iets fout is of mankeert aan het gedrag van de ander en niet op de behoeften van onszelf en de ander. Om werkelijk verbinding te maken met onszelf en met de ander dienen we een andere taal te leren, de taal van de behoeften. Verbindende communicatie richt zich op de behoeften van de ander en van uzelf. U kiest een ontwapenende doch doeltreffende taal om daarover te communiceren om vanuit de behoeften van uzelf én de ander een win-win situatie te creëren.
 

Inhoud

• Twee dynamieken in ieder mens: ‘de jakhals’ en ‘de giraf’
• Bewustwording van hoe makkelijk we oordelen met onze woorden en hoe we dat kunnen omvormen
• Wat is empathie en hoe luister je empathisch naar een ander?
• Communiceren op behoefte niveau in plaats van gedragsniveau
• Omgaan met weerstand, irritatie en conflicten
• Nee kunnen zeggen en nee kunnen ontvangen zonder je daarbij vervelend te voelen
 

Resultaat

U kunt de behoeftes achter elke vorm van communicatie achterhalen, zodat u gesprekken sneller met het gewenste resultaat kunt afsluiten. U kunt weerstand makkelijker ombuigen naar samenwerking en conflicten in een vroeg stadium bespreekbaar maken.

trust klein Verbindende Communicatie
  Spreker: Carole Beelen
  Datum:  9 en 23 juni 2020
  Locatie:  Haarzuilens
  Investering:  € 900,- ex btw, aantal PE-uren: 16

Locatie

De locatie is Hofstede de Nieuwe Ham. Hier hebben wij een ruime zaal die van alle gemakken is voorzien. De locatie is gemakkelijk te bereiken en parkeren is geen enkel probleem. Klik hier voor een routebeschrijving.

Arrangement

Beiden dagen is de Hofstede vanaf 08.30 uur open voor koffie en/of thee. Om 09.00 uur start de training. Rond 12.30 uur vindt de lunch plaats. Het middagprogramma start 13.30 uur en de training eindigt rond 17.00 uur. Deelname aan de training kost totaal € 900,- exclusief BTW en inclusief: studiemateriaal, parkeerkosten, lunch, koffie, thee, drankjes en versnaperingen.

 

The Learning Cycle

The Learning Cycle is sinds 2009 reeds meerdere malen met een zeer hoge score erkend door de NBA als geaccrediteerde opleidingsinstelling. Deze opleiding is specifiek door de NBA geaccrediteerd. Door deelname aan deze training voldoe je aan de NBA-verplichting voor het verplichte PE-onderwerp 2019.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

 

Permanente educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten

 

 

 

 

 

 

CEDEOklein

Schermafdruk 2019 07 16 13.06.38