DIGITALE TRANSFORMATIE EN DE IMPACT VOOR DE FINANCIAL

Strategy works AI

Onderwerp Digitale transformatie - the essentials
Sprekers Professor dr. Bob de Wit
Datum Vrijdag 19 april 2019 in Zwolle en woensdag 8 mei 2019 in Eindhoven
Tijd 9.00 tot 17.00 uur
Locatie Amsterdam
Prijs   Euro 650,- excl btw per persoon.
PE-uren 8 PE-uren

 

Waarom dit programma

Dat de wereld in rap tempo aan het veranderen is, dat mag geen verrassing meer heten. Maar het overkomt de ander, niet u. Immers, financials blijven toch wel bestaan. Zijn dat realistische gedachtes? De digitale golf die over de gehele samenleving aan het razen is, zal geen baan onbeïnvloed laten. Taken worden geautomatiseerd of gedigitaliseerd en veel van het werk wat we nu doen, bestaat in de nabije toekomst simpelweg niet meer. Sla de ogen even neer en ook de positie van financial is volledig getransformeerd.

 

Het programma

Het is van belang te weten wat er aankomt, wat er aan uw takenpakket zal veranderen en hoe u de juiste competenties ontwikkelt om ook in de toekomst relevant te blijven. Niet alleen om digitalisering het hoofd te kunnen bieden, maar om ook in de aankomende wereld die extra stap te maken en te excelleren. Dit programma leert u over de digitale revolutie, toont aan hoe u strategie kunt inzetten om de veranderingen voor te blijven en biedt tools om de kennis naar uw eigen praktijk te vertalen.The Learning Cycle heeft het genoegen om deze training nu op basis van open inschrijving op een mooie lokatie aan te kunnen bieden.

 

Doelgroep

De training is bedoeld voor finance managers, processpecialisten, accountants-in-business of openbaar accountants, finance en juridisch specialisten en (IT)managers. Ook voor consultants, innovatie-specialisten en algemeen management kan deze training een eye-opener zijn en richting geven voor verdere discussie in je organisatie.Het is ook mogelijk om deze training in-house te organiseren

 

 

Actueel trainingsaanbod

Fraude voor Accountants in Bussiness

Fraude voor Openbaar Accountants

GDPR Pop-Up

Digitale transformatie 

 

 

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

 

Permanente educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten

 

 

 

 

 

 

 

CEDEOklein