DIGITALE TRANSFORMATIE EN DE IMPACT VOOR DE FINANCIAL

Strategy works AI

Onderwerp Digitale transformatie en de impact op de financial
Sprekers Professor dr. Bob de Wit
Data Vrijdag 28 september 2018
Tijden van 9.00 tot 18.00 uur. 
Locatie Hotel Alexander Noordwijk
Prijs  650,- euro
PE-uren 8 PE-uren

Waarom dit programma

Dat de wereld in rap tempo aan het veranderen is, dat mag geen verrassing meer heten. Maar het overkomt de ander, niet u. Immers, financials blijven toch wel bestaan. Zijn dat realistische gedachtes? De digitale golf die over de gehele samenleving aan het razen is, zal geen baan onbeïnvloed laten. Taken worden geautomatiseerd of gedigitaliseerd en veel van het werk wat we nu doen, bestaat in de nabije toekomst simpelweg niet meer. Sla de ogen even neer en ook de positie van financial is volledig getransformeerd.

Doel van het programma

Het is van belang te weten wat er aankomt, wat er aan uw takenpakket zal veranderen en hoe u de juiste competenties ontwikkelt om ook in de toekomst relevant te blijven. Niet alleen om digitalisering het hoofd te kunnen bieden, maar om ook in de aankomende wereld die extra stap te maken en te excelleren. Dit programma leert u over de digitale revolutie, toont aan hoe u strategie kunt inzetten om de veranderingen voor te blijven en biedt tools om de kennis naar uw eigen praktijk te vertalen.The Learning Cycle heeft het genoegen om deze training nu op basis van open inschrijving op een mooie lokatie aan te kunnen bieden.

Strategy works AI

Digitale transformatie en de impact voor de financial

Trainer: Prof. dr. Bob de Wit
28 september 2018, Hotel Alexander Noordwijk 

Algemeen

De digitale transformatie – ook wel de vierde industriële golf genoemd – zorgt er onder andere voor dat grenzen tussen sectoren vervagen en dat veel organisaties een verandering moeten ondergaan als gevolg een veranderende klantbehoefte. Welke gevolgen heeft de digitale revolutie voor de sector waarin uw organisatie opereert? En wat komt hierna? De vergaande consequenties van digitalisering worden wel gevoeld maar een nieuwe maataschappelijke balans is nog niet gevonden. Terug naar de vierde industriele golf. Hoe verhoudt digitalisering tot de huidige rol van de financial? Wat betekent dit voor zijn of haar werk en hoe moet deze zometeen waarde nog waarde toevoegen?

 

Programma

Deze dag gaat echter over de digitale transformatie – ook wel de vierde industriële golf genoemd – zorgt er onder andere voor dat grenzen tussen sectoren vervagen en dat veel organisaties een verandering moeten ondergaan als gevolg een veranderende klantbehoefte. Hoe ziet de dag er uit?

20180928 Programma

 

Strategy works AI

Digitale transformatie en de impact voor de financial

Trainer: Prof. dr. Bob de Wit
28 september 2018, Hotel Alexander Noordwijk

 

Bob de Wit is verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit als Professor of Strategic Management, en is directeur van De Wit & Meyer Strategy Works te Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in strategieontwikkeling, onderzoek en consulting. Voorheen heeft hij twaalf jaar strategisch management gedoceerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij ook is gepromoveerd. Hij heeft talloze publicaties op zijn naam staan, de internationaal bekendste samen met Ron Meyer.

Hoogleraar Strategisch Leiderschap Bob de Wit vreest voor een gebrek aan realiteitszin bij ondernemingen: "het besef van de impact deze digitale transformatie op ons leven is nog niet bij iedereen doorgedrongen".

 

Strategy works AI

Digitale transformatie en de impact voor de financial

Trainer: Prof. dr. Bob de Wit
28 september 2018, Hotel Alexander Noordwijk

 

Arrangement

Deze training betreft de gehele dag waarbij: koffie, thee, drankjes, tussendoortjes, lunch een een borrel achteraf bij de prijs inbegrepen. 

 

Locatie

Hotel Alexander in Noordwijk. Het  hotel ligt aan het strand. Dit hotel dient voor ons als trainingslocatie maar het hotel biedt daarnaast een verscheidenheid aan activiteiten en verschillende bars en eetgelegenheden. 

 

Data en tijden

Ontvangst is op 28 september om 8.30 uur. Het programma start om 9.00 en eindigd om 17.00. Rond het middaguur is er een lunch en bij de afronding is er onder genot van een drankje de gelegenheid om nog even nader met elkaar kennis te maken.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

 

Permanente educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten

 10Years

 

 

CEDEOklein