DIGITALE TRANSFORMATIE EN DE IMPACT VOOR DE FINANCIAL

Strategy works AI

Onderwerp Digitale transformatie en de impact op de financial
Sprekers Professor dr. Bob de Wit
Data Maandag 16 & 17 april 2018, met de opties tot uitbreiding van 18 t/m 21 april 2018
Tijden 16 & 17 april van 9.00 tot 18.00. De uitbreidingen 18,19,20 & 21 april zijn van 9.00 tot 13.00
Locatie Willemstad, Curacao
Prijs  100 euro per PE-uur
PE-uren Drie programma's met totaal 40 PE-uren

Waarom dit programma

Dat de wereld in rap tempo aan het veranderen is, dat mag geen verrassing meer heten. Maar het overkomt de ander, niet u. Immers, financials blijven toch wel bestaan. Zijn dat realistische gedachtes? De digitale golf die over de gehele samenleving aan het razen is, zal geen baan onbeïnvloed laten. Taken worden geautomatiseerd of gedigitaliseerd en veel van het werk wat we nu doen, bestaat in de nabije toekomst simpelweg niet meer. Sla de ogen even neer en ook de positie van financial is volledig getransformeerd.

Doel van het programma

Het is van belang te weten wat er aankomt, wat er aan uw takenpakket zal veranderen en hoe u de juiste competenties ontwikkelt om ook in de toekomst relevant te blijven. Niet alleen om digitalisering het hoofd te kunnen bieden, maar om ook in de aankomende wereld die extra stap te maken en te excelleren. Dit programma leert u over de digitale revolutie, toont aan hoe u strategie kunt inzetten om de veranderingen voor te blijven en biedt tools om de kennis naar uw eigen praktijk te vertalen.The Learning Cycle heeft het genoegen om deze training nu op basis van open inschrijving op een mooie lokatie aan te kunnen bieden.

PE-Uren

Dit programma bestaat uit drie onderdelen die alledrie maar ook los kunnen worden gevolgd. Digitale transformatie en de impact op de financial op 16 & 17 april levert 20 PE-uren op. Beide uitbreidingen 18/19 en 20/ 21 april zijn 10 PE-uren groot. Bij de afname van alle leergrangen staat de teller op 40 PE-uren. Na afloop ontvang je een certificaat met overzicht van je aanwezigheid en behaalde PE-uren.

Strategy works AI

Digitale transformatie en de impact voor de financial

Trainer: Prof. dr. Bob de Wit
16 tot 21 april 2018, Avilla Hotel Willemstad Curacao 

Algemeen

Het gehele programma bestaat uit drie leergangen waarop je afzonderlijk kan inschrijven. Wij adviseren wel om leergang  één altijd te volgen. Hieronder vind u een overzicht van het gehele programma. Bob zal alle leergangen zelf doceren.

Leergang éen: digitale transformatie & de impact of the financial (20 PE-uren) 

De digitale transformatie – ook wel de vierde industriële golf genoemd – zorgt er onder andere voor dat grenzen tussen sectoren vervagen en dat veel organisaties een verandering moeten ondergaan als gevolg een veranderende klantbehoefte. Welke gevolgen heeft de digitale revolutie voor de sector waarin uw organisatie opereert? Dit programma is een werkelijke must have voor elke financial die de komende jaren waarde wil toevoegen. Hoofdprogramma 16 & 17 april 2018.

Leergang twee: strategie & leiderschap (10 PE-uren) 

Dit programma staat in het teken van ‘wat is strategie?’ en ‘hoe maak ik goede strategische besluiten?’. Bob de Wit beschrijft in zijn boek Strategy: an international perspective strategische vraagstukken als paradoxen. Mensen hebben de neiging zich slechts te focussen op één perspectief van het spectrum. In duaal leiderschap nemen twee leiders met verschillende perspectieven samen de leiding om de paradox optimaal te managen. In dit programma leert u hoe u strategische besluiten maakt en hoe u optimaal gebruik kunt maken van duaal leiderschap. Deze uitbreiding staat gepland in op 18 & 19 april 2018.

Leergang drie: strategieproces & implementatie (10 PE-uren) 

Deze tweedaagse focust op het proces en de implementatie van strategie. Hoe ziet een strategie proces eruit en hoe vertaalt u een visie in concrete doelstellingen? In dit programma leert u welke stappen hiervoor nodig zijn. De eerste ochtend staat de theorie centraal en deelt Bob de Wit zijn jarenlange ervaring in het vak van strategievorming. De tweede ochtend wordt er op een interactieve manier gebruik gemaakt van cases en deelnemers hebben de gelegenheid om persoonlijke vraagstukken op het snijvlak van finance en strategie voor te leggen aan de docent en de groep. Deze uitbreiding staat gepland in op 20 & 21 april 2018.

 

 

Strategy works AI

Digitale transformatie en de impact voor de financial

Trainer: Prof. dr. Bob de Wit
16 tot 21 april 2018, Avilla Hotel Willemstad Curacao

Bob de Wit

 

Bob de Wit is verbonden aan de Nyenrode Business Universiteit als Professor of Strategic Management, en is directeur van De Wit & Meyer Strategy Works te Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in strategieontwikkeling, onderzoek en consulting. Voorheen heeft hij twaalf jaar strategisch management gedoceerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij ook is gepromoveerd. Hij heeft talloze publicaties op zijn naam staan, de internationaal bekendste samen met Ron Meyer.

 

Strategy works AI

Digitale transformatie en de impact voor de financial

Trainer: Prof. dr. ir. Bob de Wit
16 tot 21 april 2018, Avilla Hotel Willemstad Curacao

 

Arrangement

De prijs is €100 per PE-uur. Drankjes, tussendoortjes, lunch en een BBQ zijn bij de prijs inbegrepen. Dit arragenement is exlusief kamer en mogelijke vliegreis. Uiteraard kunnen wij u helpen met het reserveren van een kamer in het hotel.

Locatie

De drie leergangen vinden plaats in het Curaçao Avilla Beach Hotel. Het  hotel ligt aan het strand, op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Willemstad. Dit vijfsterrenhotel dient voor ons als trainingslocatie maar het hotel biedt daarnaast een verscheidenheid aan activiteiten, een full-service wellnesscentrum en verschillende bars en eetgelegenheden. 

Data en tijden

Ontvangst is op 16 april om 8.30 uur in het La belle Alliance van het Avilla Hotel. Alle trainingsdagen starten om 9.00 uur. Op de volledige trainingsdagen, 16 & 17 april 2018 hebben wij rond 13.00 uur een uitgebreide lunch en deze eindigen om 18.00 uur met eeen diner. Er is een  BBQ gepland op 17 april 2018, direct na de afronding van de eerste leergang. De uitbreidingen 17 t/m 21 april 2018, zijn van 9.00 tot 13.00 uur. Heeft u speciale eetwensen of verzoeken, neem gerust contact met ons op!

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

 

Permanente educatie

Nieuwsbrief

Over ons

OVERONS8

Contact

Klanten

 10Years

 

 

CEDEOklein